De ijsbron maakt ijs met passie en liefde. De smaak staat altijd op de eerste plaats en daarom is er in onze ijskeuken alleen plek voor de allerbeste ingrediĆ«nten. 

Hieronder een aantal van onze smaken.

Macadamia Caramel-Zeezout
Romig caramel-ijs dat op het laatste moment gemengd wordt met een variegato van gebrande macadamia, huisgemaakte caramelsaus en zeezout.


Yoghurt Bosvruchten
Op basis van boerenyoghurt maken wij ons yoghurt-ijs. Met een swirl van bosvruchtensaus is dit ijs perfect in balans tussen fris ,zoet en zuur.


Crunchy Stroopwafel
Roomijs met huisgemaakte caramelsaus waarin we krokante stukjes stroopwafel doen. Gemengd met een saus van stroopwafel en caramel. De crunch in dit ijs zorgt voor een bijzondere structuur waar je maar van blijft snoepen.


Vanille Madagascar
Soms zijn veel woorden niet nodig. Dit ijs wordt bereid met de allerbeste vanille van de wereld. De smaak spreekt voor zich.


Pistache Perfection
Gemaakt met pistachenoten van Siciliƫ die we zelf branden en draaien tot pasta. Soms vragen mensen zich af waarom ons pistache ijs niet groen is? Ik antwoord dan altijd met een wedervraag: Welke kleur hebben pistachenoten? Het antwoord is daarbij al gegeven.